MISTERIJA: Nestala devojčica (15) iz Nemačke, signal mobilnog poslednji put lociran u Austriji!
Foto: Nemačka Policija

Policija moli građane za pomoć

MISTERIJA: Nestala devojčica (15) iz Nemačke, signal mobilnog poslednji put lociran u Austriji!

Austrija -
Ana-Selina se nije pojavila na kursu, niti se od tada javila roditeljima. Policija ne isključuje mogućnost da je oteta ili da joj se dogodila neka nesreća

BEČ - Ana­-Selina Hajnl (Anna­Selina Heinl) (15) iz Bavarske nestala je prošle nedelje. Tinejdžerka iz nemačkog pograničnog mesta Tajzendorf nije viđena od prošlog utorka (9. septembar), a signal njenog mobilnog telefona poslednji put je lociran u austrijskom gradu Salcburgu.

Majka Ane-­Seline kaže da je njena ćerka 9. septembra trebalo da dođe na jedan školski kurs u obližnjem Traunštajnu u Bavarskoj. Majka ju je dovezla do jednog trga u ovom gradiću, međutim, Ana­-Selina se nije pojavila na kursu, niti se od tada javila roditeljima. Policija ne isključuje mogućnost da je oteta ili da joj se dogodila neka nesreća.

Reč je o 15-­godišnjoj devojci visokoj 167 cm, vitkoj, sa do ramena dugom smeđom kosom. Govori bavarskim dijalektom. Ana­-Selina je na odlasku od kuće imala uske crne pantalone, kratku crnu kožnu jaknu, sivu majicu i crno/ružičaste patike, kao i smeđi ranac.

Policija Frajlasinga moli građane za pomoć (nemački broj: 0049/8654/46180).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track