(VIDEO) VODITELJ NADRLJAO: Dobio šamarčinu kad je devojci ponudio seks!
Foto: Printscreen Youtube

POVREDA NA RADU

(VIDEO) VODITELJ NADRLJAO: Dobio šamarčinu kad je devojci ponudio seks!

Austrija -
Prilikom ankete na ulicama Beča "Pitaj 100 devojaka za seks" jedna od devojaka je ošamarila voditelja radio stanice Krone

BEČ - Roman Nojgebauer (Roman Neugebauer, 28), voditelj jedne emisije na bečkoj radio-stanici Krone, po uzoru na američki Jutjub hit „Pitaj 100 devojaka za seks“ ("Asking 100 Girls for Sex"), pokušao da sprovede sličan (s)eksperiment.

Jednoj od upitanih devojaka se njegovo pitanje učinilo toliko degutnim da mu je umesto odgovora opalila šamarčinu. Naime, Nojgebauer je nasumično prilazio devojkama na bečkim ulicama i pitao ih da li bi spavale sa njim, dok su za to vreme ostali članovi njegove ekipe sve snimali skrivenom kamerom.

Prilikom jedanaestog pokušaja, devojka je mirno saslušala njegovo pitanje, a zatim ga ošamarila. Nakon toga devojka se okrenula i otišla bez reči.

„Ne mogu da joj zamerim. Ako ništa drugo ostaće mi sećanje na nju“, prokomentarisao je Nojgebauer .

Od ukupno 50 pokušaja, Nojgebauer je dobio 49 odgovora „ne hvala“ i jedan jedini odgovor koji je glasio „da, rado“. Međutim, potrebno je naglasiti da je devojka koja je „pristala“ na Nojgebauerovu ponudu nakon potvrdnog odgovora samo produžila dalje niz ulicu.

Nojgebauer će svoj (s)eksperiment pod nazivom „Koliko je Austrija seksi“ sprovesti i u drugim gradovima alpske republike. Komentarišući „zasluženi“ šamar on je naglasio da se nada da devojke u Lincu i Gracu neće tako burno reagovati.

http://www.youtube.com/watch?v=LbKWjavcuJk#t=64

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track