NAIVCI: Grupa Rumunki pljačkala starce izvodeći im striptiz!
Foto: Kurir

Ženska lopovska banda

NAIVCI: Grupa Rumunki pljačkala starce izvodeći im striptiz!

Austrija -
Austrijska policija je privela šest rumunskih državljanki pod sumnjom da su mamile starije Austrijance izvodeći im striptiz a onda im pljačkale kuće i stanove

KNITEFELD -Grupa od šest Rumunki pljačkala je starije Austrijance izvodeći im striptiz.

Policija je u Knitelfeldu u Štajerskoj privela šest Rumunki koje su uz pomoć striptiza mamile starije austrijance a onda im pljačkale kuće i stanove. Jedna devojka (23) iz ove grupe je zadržana u pritvoru, a preostalih pet je pušteno, ali uz krivičnu prijavu.

Poslednja žrtva ove bande bio jedan 83­-godišnji penzioner iz Knitelfelda. On je u kuću doveo dve žene iz ove grupe, koje su se ponudile da mu oćiste kuću. One su to i uradile "počistivši" mu sve vrednosti iz stana.

Jedna od njih je odvlačila pažnju čoveku plešući pred njim, a u jednom momentu je obnažila i grudi. Druga žena je za to vreme ukrala iz stana nakit vredan nekoliko hiljada evra«, izjavila je inspektorka Silvia Bruger iz policijske stanice Knitelfeld.

Policija je uspela da rasvetli još nekoliko sličnih slučajeva iz drugih štajerskih mesta, kao i iz susednih austrijskih pokrajina, Koruške i Gornje Austrije.

Ženska lopovska banda radila je uvek po sličnim principu dok bi jedan deo grupe odvlačio pažnju starijoj gospodi izvodeći striptiz, drugi deo grupe bi pljačkao žrtvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track