NASELE: Afrički Don Žuan zaveo i pokrao 15 Austrijanki neke mu rodile decu!
Foto: Austrijska Policija

Obećavao brak

NASELE: Afrički Don Žuan zaveo i pokrao 15 Austrijanki neke mu rodile decu!

Austrija -
Muškarac je ženama govorio da želi da ih oženi, a zapravo je samo želeo njihov novac koji je potom slao svojoj supruzi u Gambiju

BEČ - Policija je, početkom oktobra, uhapsila 28-godišnjeg muškarca iz Gambije koji je prevario najmanje 15 Austrijanki.

Afrički šarmer je u Austriji koristio nekoliko imena i identiteta, između ostalog i Tijan Sonko, Tijan Bojan i Džunior Krang, a naivne Austrijanke je očigledo toliko zaludeo da su se čak tri udale za njega! Ono što dame do skoro nisu znale jeste da Tijan u Gambiji već ima suprugu, a da je pored tri nove žene bio u vezi sa još najmanje 12, koje je navodno planirao da oženi. Iz ovih veza muškarac već ima četvoro dece, a još dve žene očekuju prinove.

Sve njegove evropske afere služile su samo jednoj svrsi – uzimanju novca od nevinih žrtvi pod izgovorom da mu treba za roditelje u Gambiji koji žive u užasnim uslovima. Na ovaj način 28-godišnjak je od žena uzeo novac u kešu i nakit ukupne vrednosti 38.000 evra. Ovaj novac je zaista pronašao put do Gambije, ali ga je, umesto navodno siromašnih roditelja, dobila njegova venčana supruga.

Ova dobro osmišljena prevara otkrivena je nakon što su se dve žrtve upoznale na jednoj društvenoj mreži. Shvativši da su prevarene obratile su se policiji koja je muškarca uhapsila 2. oktobra na bečkom aerodromu Švehat.

Budući da se službenici plaše da bi broj žrtava koje su pale na šarm ovog prevaranta mogao biti i veći, objavili su njegovu sliku i mole sve žrtve da se jave na broj 01/31310-47228.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track