NIJE ŠALA: Austrijanac menja kuću za ajfon 6!

Dao oglas

NIJE ŠALA: Austrijanac menja kuću za ajfon 6!

Austrija -
Izgleda da on želi premijum verziju ovog telefona, ali sam siguran da je spreman da još pregovara, kaže agent nekretnina

DETROIT - Austrijanac koji živi u američkom gradu Detroitu dao je oglas u kome navodi da želi da zameni svoju kuću u Detroitu za novi mobilni telefon ajfon 6. Kuća ima 220 kvadrata, a uz nju ide i garaža sa dva parking mesta.

"Ovo je stvaran oglas, nije nikakva šala“, izjavio je agent za nekretnine lokalnoj televiziji Foks, prenose austrijski mediji. On je takđe naglasio da njegov klijent želi da zameni kuću za ajfon 6 ili ajped sa 32 gigabajta memorije.

"Izgleda da on želi premijum verziju ovog telefona, ali sam siguran da je spreman da još pregovara“, dodao je agent.

Kako prenosi dnevni list Hojte, neimenovani Austrijanac je ovu kuću kupio 2010. godine za 41.000 dolara. Međutim, kasnije je shvatio da je prevaren, jer je prodavac ovu kuću kupio za samo 10.500 dolara, a potom je Austrijancu prodao četiti puta skuplje.

Inače, trenutna vrednost ove nekretnine iznosi 3.000 dolara. Kuća ima 220 kvadrata, podeljenih na dve etaže u sklopu kojih se nalaze tri spavaće sobe i dva kupatila. Kuća ima i podrum i garažu sa dva parking mesta. Na kući nema ulaznih vrata, a i svi prozori su porazbijani. Austrijanac nikada nije živeo u njoj.

foto: Reuters
foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track