ODUZELI JOJ DETE: Majka mrtva pijana pred sinom (7) tukla policiju!

Incident u Otakringu

ODUZELI JOJ DETE: Majka mrtva pijana pred sinom (7) tukla policiju!

Austrija -
Incident se dogodio pošto je vlasnik kafane zamolio pijanu gošću da napusti lokal. Ona je to odbila i nastavila da pije, dok je umorno dete dremalo za stolom

BEČ - Mortus pijana žena (39) napala je sinoć policijsku patrolu u bečkoj opštini Otakring, koja je došla na poziv vlasnika lokala u kojem se zapila. Da skandal bude veći, sa ženom je, sve vreme dok je pijančila, u lokalu sedeo i njen sin (7).

Incident se dogodio pošto je vlasnik kafane zamolio pijanu gošću, koja je inače stalni gost ovog lokala, da napusti lokal. Ona je to odbila i nastavila da pije, dok je umorno dete dremalo za stolom. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja da primora ženu na odlazak vlasnik je pozvao policiju.

Nakon dolaska policije pijana majka je nasrnula na policajce i počela da ih šutira. Posle nekog vremena policajci su uspeli da je savladaju, ali su je zbog pružanja otpora i napada na službeno lice, uhapsili. Dete joj je na neizvesno vreme oduzeto i prebačeno u krizni centar socijalne službe, koja će dalje odlučiti da li je sposobna da se stara o njemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track