POMAHNITALI MUŽ: Pred decom crevom davio suprugu!
Foto: Danas.info

PORODIČNO NASILJE

POMAHNITALI MUŽ: Pred decom crevom davio suprugu!

Austrija -
Svoju suprugu prvo je brutalno izudarao, a onda počeo da je davi, dok su njihova maloletna deca bila u sobi i posmatrala taj užas

KORNOJBURG - Muškarac (30) je posle svađe brutalno pretukao suprugu (31) a onda je pokušao da je zadavi na očigled svoje dvoje maloletne dece.

Tokom porodične svađe, koja je u petak oko 21 čas izbila između dvoje supružnika u mestu Kornojburg (Korneuburg, Donja Austrija), maškarac je, u prisustvu dece, prvo pesnicama izudarao suprugu, a zatim pokušao da je zadavi golim rukama. Žrtva je uspela da se otrgne, ali joj je muškarac tada strgnao maramu sa glave i omotao je oko njenog vrata, nastvivši da je davi.

Žena je izgubila svest i pala na pod, a pomahnitali muž je u pokušaju da je dokrajči skinuo crevo sa slavine za vodu, i omotao ga ženi koja je još uvek ležala na podu oko vrata nasavivši a je davi. Nesrećna žena se nekim čudom osvestila i uspela da se oslobodi iz smrtonosnog stiska.

Zgrabila je decu i pobegla iz stana, te obavesti policiju. Muškarca, koji nije ni pokušao da pobegne, policija je uhapsila u stanu i odmah prebacila u zatvor, a žena je smeštena u pokrajinsku bolnicu u Kornojburgu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja