POPIO BATINE: Potukli se zbog kafe gost i konobar!

Rasprava se završila tučom

POPIO BATINE: Potukli se zbog kafe gost i konobar!

Austrija -
Turčin koji se požalio na ukus kafe nije bio zadovoljan odgovorom kelnera pa mu je udario šamar a onda je krenula opta tuča u jednom austrijskom lokalu

CEL AM ZE - Rasprava o poreklu kafe u u jednom lokalu u pokrajini Salcburg završila se tučom.

Sve je počelo primdbom Turčina (51) inače stalnog gosta lokala u mestu Cel am ze (Zell am See) kelneru (23), inače poreklom iz Sirije, da kafa nije dobra, i da je to sigurno "zato što potiče sa arapskog podneblja".

Konobar je muškarcu odgovorio da je kafa iz Kine ili Japana, ili možda iz kafe-mašine. Isprovociran ovim odgovorom, gost je kelneru udario šamar. Izbila je tuča a Konobaru je u pomoć priskočio kuvar. Ubrzo se pojavila policija, koja je razdvojila zavađene strane. Turčinu je razbijen nos i zadobio je poveću čvorugu na čelu. Povređeni gost je prevezen u obližnju bolnicu.

Tu drami nije bio kraj. Kada je saznao da mu je otac povređen sin (28) Turčina otišao je u lokal preteći kuvaru i konobaru da će ih ubiti, a onda je nasrnuo na Sirijca. Zbog napada pšolicija je morala ponovo da intereveniše u restoranu.

Povređeni kelner se požalio na bolove u predelu rebara i ramena, pa je i on prevezen u bolnicu. Policija je podnela krivične prijave protiv svih učesnika ovog incidenta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track