Ljubomorni muž nožem izbo ženu pa skočio sa mosta!

Razrešeno ubistvo u pokrajini Burgenland

Ljubomorni muž nožem izbo ženu pa skočio sa mosta!

Austrija -
Vozać kamiona, Rajnhard D. (42) koji je u petak na brutalno prebio i na smrt izbo svoju partnerku Barbare F. (36) pronađen je mrtav, a policija je potvrdila da sae radi o samoubistvu

OBERVART - Rajnhard D. (42), osumnjičen za ubistvo Barbare F. (36), pronađen je mrtav u nedelju uveče. Policija je danas potvrdila da je Rajnhard D. u petak ubio nesrećnu ženu, a zatim se bacio sa jednog železničkog mosta u Štajerskoj.

Od početka istrage se sumnjalo da je vozać kamiona, Rajnhard D, odgovoran za Barbarinu smrt. Komšije su izjavile da je Rajnhard bio patološki ljubomoran i da ga je žena nekoliko puta napuštala , ali mu se nakon njegovih obećanja da će se promeniti ponovo vraćala. Iako se pre svoje smrti iselila iz stana osumnjičenog, u četvrtak popodne je otišla da ga poseti.

Njihov zajednički sin (14), koji je kobne noć proveo kod bake i deke, unervozio se nakon što mu se majka u petak nije javljala na telefon. Sa dedom je otišao u stan osumnjičenog i majku pronašao mrtvu u dnevnoj sobi, u lokvom krvi. Mediji prenose da je žrtva izdahnula nekoliko minuta nakon napada, a obdukcijom je ustanovljeno da je napadač nesrećnu ženu brutalno isprebijao a onda usmrtio sa osam uboda u vrat.

Prema izjavi svedoka, muškarac, koji je policiji poznat zbog ranijih agresivnih ispada, pobegao je sa mesta zločina svojim automobilom. Policija veruje da je nakon počinjenog zločina Rajnhard D. istog dana sebi oduzeo život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track