POTERA PO LINCU: Lopovi ukrali više od 100 bicikala!
Foto: AP

Uhvaćeni

POTERA PO LINCU: Lopovi ukrali više od 100 bicikala!

Austrija -
Kradljivce prijavila jedna žena iz naselja Ebelsberg, koja je videla kako iz podruma njene zgrade nepoznati muškarac iznosi bicikle i tovari ih u belo dostavno vozilo

LINC - Policija u Lincu uhapsila je dvojicu lopova (22, 31) koji su u poslednjih osam meseci ukrali više od 100 bicikala i nekoliko guma sa motocikala.

Lopove je prijavila jedna žena iz naselja Ebelsberg, koja je videla kako iz podruma njene zgrade nepoznati muškarac iznosi bicikle i tovari ih u belo dostavno vozilo, za čijim je volanom sedeo saučesnik.

Policija je odmah krenula u potragu, presrela auto osumnjičenih, ali je vozač dao gas i pobegao. Nešto kasnije policija je ipak uspela da pronađe i zaustavi vozilo, ali u prtljažniku nije pronađen nijedan bicikl. Policija je kasnije ukradene bicikle pronašla sakrivene u žbunju nedaleko od mesta gde su lopovi zaustavljeni.

Tokom saslušanja mlađi kradljivac je priznao policiji da su on i njegov stariji kolega od jeseni prošle godine ukrali preko 100 bicikala. Takođe je rekao da su osim bicikla krali i gume sa motocikala i da im je u većini krađa pomogao i jedan sedamnaestogodišnjak, koji je, takođe, priznao učešće u krađama. Lopovi se trenutno nalaze u istražnom zatvoru u Lincu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track