PRAVE KOMŠIJE: Lopova koji je obio susedov stan jurili kroz grad dok nije uhapšen!

SPREČILI PROVALNIKA DA POBEGNE SA PLENOM

PRAVE KOMŠIJE: Lopova koji je obio susedov stan jurili kroz grad dok nije uhapšen!

Austrija -
Dvojica komšija dala su se u poteru za pljačkašem koji je obio stan u njihovoj zgradi i nisu odustali od gonjenja sve dok ga bečka policijanije nije uhvatila u stanici metroa

BEČ - Zahvaljujući hrabrim komšijama policija je uspela da uhvati lopova koji obio stan u ulici Neubaugürtel, a zatim pobegao sa ukradenim nakitom. Naime, jedan od komšija (50) je pri izlasku iz svog doma primetio da su vrata komšijskog stana obijena. Kada je pogldao naleteo je na provalnika (37) koji mu je nožem pripretio, a zatim pobegao sa mesta zločina.

Čovek je pozvao policiju, a onda se zajedno sa još jednim komšijom, dao u poteru za lopovom. Kada je primetio da ga muškarci prate, 37-godišnjak im je ponovo pripretio da će ih ubiti ako ne prestanu da ga jure. Ipak, neustrašive komšije su nastavile da trče za lopovom, a policiji su putem mobilnog telefona javljali kuda odbegli pljačkaš kreće.

Zahvaljujući preciznim dojavama i upornosti dvojice muškaraca, policija je uspela da uhapsi provalnika u stanici metroa Vestbanhof (Westbahnhof), a kod njega je pronađen nož i ukradeni nakit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja