PRODUŽIO UGOVOR: Peđa Miletić još godinu dana u KK Cepter!
Foto: Götz Schrage / BC Zepter Vienna

SANIRAO POVREDU

PRODUŽIO UGOVOR: Peđa Miletić još godinu dana u KK Cepter!

Austrija -
"Radujem se povratku pred bečku publiku i igranju u novoj dvorani Admiral dome. Daću sve od sebe da pehar prvaka vratimo u naše vitrine“, izjavio je Peđa Miletić nakon potpisivanja ugovora.

BEČ - Srpski košarkaš Predrag Peđa Miletić (30), koji je prošle sezone prešao u redove košarkaškog kluba Cepter (BC Zepter Vienna) produžio je svoj ugovor na još godinu dana.

Miletić je prošle sezone, sa prosekom od 15,2 poena, 3,6 skokova i 1,9 asistecijom po meču bio najbolji igrač košarkaškog kluba Cepter. Nažalost povreda ga je sprečila da pomogne svojim saigračima u odbrani naslova prvaka Austrije.

„Već duže vreme imam želju da nastavim tamo gde smo stali prošle sezone i zato sam srećan zbog postignutog dogovora. Povreda me je sprečila da prošle sezone nastupim u polufinalnoj seriji i pomognem svom timu da odbranimo titulu. Radujem se povratku pred bečku publiku i igranju u novoj dvorani Admiral dome. Daću sve od sebe da pehar prvaka vratimo u naše vitrine“, izjavio je Miletić nakon potpisivanja ugovora.

Zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Miletićem nije krio ni Petar Stazić Štrbac, generalni menadžer košarkaškog kluba BC Cepter.

„Miletića smo pratili mesecima i zbog toga sam danas još i srećniji što smo uspeli da dogovorimo dalju saradnju. Peđa je apsolutni profesionalac, strastveni košarkaš sa vrhunskim sposobnostima u odbrani,ali osim toga i neko na koga uvek možemo da se oslonimo i u fazi napada. Poštujem ga zbog njegove pribranosti i inteligencije koju pokazuje na terenu. On u teškim momentima donosi prave odluke i može da odluči igru u našu korist. Peđa dobrodošao nazad“, naglasio je Stazić Štrbac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track