RAZREŠENA MISTERIJA: Pokeraš nadrogiran pečurkama pao u reku i udavio se!
Foto: Youtube

STIGAO OBDUKCIONI NALAZ

RAZREŠENA MISTERIJA: Pokeraš nadrogiran pečurkama pao u reku i udavio se!

Austrija -
U telu Johanesa Štrasmana (29) otkriveno je prisustvo veće količine drop-halucinogenih „magičnih pečurki“ zbog kojih je poznati pokeraš i milioner izgubio orjentaciju i pao u Ljubljanicu

LJUBLJANA - Johanes Štrasman (Johannes Strassmann), poznati dvadesetdevetogodišnji pokeraš i milioner, drogiran je upao u reku Ljubljanicu i udavio se, pokazali su obdukcioni nalazi slovenačkih veštaka. U telu Štrasmana otkriveno je prisustvo veće količine drop-halucinogenih „magičnih pečurki“ (Magic Mushroomss).

Telo Štrasmana pronađeno je u Ljubljanici 27. juna, skoro nedelju dana posle prijavljivanja njegovog nestanka. Slovenačka policija nije našla na tragove nasilja, a veštaci su zaključili da je Štrasman izgubio život u noći između 21. i 22. juna.

Na putu za hrvatsko primorje gde je krenuo na odmor, Štrasman je svratio u Ljubljanu i tu se susreo sa nekim prijateljima iz pokeraških krugova, od kojih je nekima bio i trener. Posle rastanka sa njima 21. juna izgubio mu se svaki trag.

Dobar djak ... Boris Beker
Dobar djak ... Boris Beker

Podučavao poker i Borisa Bekara!

Štrasman je rođen 1985. godine u Bonu, a o sredinom prošle decenije stekao je reputaciju jednog od najboljih igrača pokera na turnirima i preko interneta. Samo od turnirskih nagrada zaradio je jednog i po miliona američkih dolara. Bio je i poznat trener, među ostalim i svetskog prvaka u pokeru 2011, takođe Nemca Piusa Hajnca (Pius Heinz), koji živi u Beču. Štrasman je redovno u pokeru podučavao i Borisa Bekera (Boris Becker), poznatog tenisera, a sada trenera Novaka Đokovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track