Slagao da je ubio devojku a bečki specijalci satima tražili leš!
Foto: Printscreen Youtube

Zezao policiju čitavu noć

Slagao da je ubio devojku a bečki specijalci satima tražili leš!

Austrija -
Jedan Bečlija satima je vozao policiju tvrdeći da je ubio devojku i menjao adrese mesta zločina, a policija je iz predostrožnosti upadala u stanove i zaticala samo izbezumljene stanare

BEČ - U noći između subote i nedelje bečki specijalci čitavu noć tragali su za lešom devojke koju je "ubio" njen momak, da bi se na kraju ispostavilo da je nepoznati Bečlija sve izmislio, a devojka je pronađena nepovređena.Prvi poziv dispečarskom centru policije stigao je u 00:50! “Ubio sam svoju devojku”, javio je anonimni “ubica” i dao adresu.

Specijalna policijska jedinica WEGA upala je u stan na datoj adresi, i ustanovila da se radi o grešci jer uplašeni stanari nisu znali ništa o navodnom ubistvu. Manijak je nastavio da zove policiju, stalno menjajući adresu mesta zločina, međutim policija je ipak za svaki sluča, nastavila da šalje jedinice, koje su na spektakularne načine, kroz prozore i terase, stizale do "mesta zločina" , ali se svaki put ispostavilo da su pogrešni stanovi.

Drama je ipak dobila epilog oko pola tri ujutru, kada je navodno mrtva devojka pronađena živa i zdrava. Policija će istragom utvrditi ko se čitave noći poigravao sa njima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track