STEŽE SE OBRUČ: Oteti dečak nalazi se u Ajzenštatu!?
Foto: Kurir Austrija

DOJAVE STIŽU PREKO FEJSBUKA

STEŽE SE OBRUČ: Oteti dečak nalazi se u Ajzenštatu!?

Austrija -
Na Fejsbuk stranici koju je otac osnovao kako bi što pre pronašao sina, Tomas N. je dobio dojave da se majka sa detetom skriva u Burgenlandu na području Ajzenštata

BEČ - Opštinski sud u Beču, koji je Tomasu N. (46), ocu otetog četvorogodišnjaka, pre nekoliko dana dodelio samostalno starateljstvo nad detetom, okarakterisao je pokušaj dečakove majke Klaudije (35) da dete “odvede na odmor” kao otmicu.

Juče je u medije procurela infomacija da se majka dečaka, otetog iz naručja dadilje, u automobilu nalazila sa detektivom, koji je prema njenom nalogu izvršio otmicu. Iako je majka preko svoje pravne zastupnice izjavila da se sa detetom nalazi na odmoru u domovini, postoje indicije da se otmičarka sa detetom sakrila van Mađarske.

Na Fejsbuk stranici koju je očajni otac osnovao kako bi što pre pronašao svoje dete, Tomas N. je dobio dve odvojene dojave da se majka sa detetom skriva u Burgenlandu na području Ajzenštata (Eisenstadt). Policija u Burgenlandu je u stanju pripravnosti, a otac je juče i sam otputovao u Ajzenštat, u nadi da će tamo pronaći sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track