UŽAS: Devojčica izletela iz sedišta na toboganu i pala na glavu!
Foto: Zamperla.com

Nesreća u luna parku u Austriji

UŽAS: Devojčica izletela iz sedišta na toboganu i pala na glavu!

Austrija -
Nesrećno dete letelo je pet metara i palo na zemlju prekrivenu šljunkom, zdobivši teške povrede glave i višestruke prelome opasne po život

SANKT PELTEN - Doktori u Sankt Peltenu (St. Pölten) bore se za život Jasmin P. (9) koja je zadobila teške povrede zabavnom parku u nedelju uveče. Devojčica je ispala iz tobogana koji oponaša vožnju na morskim talasima, popularno nazvan „Big Wave“.

Ubrzo nakon što je započela vožnja, Jasmin P. izletela je iz svoga sedišta iako je bila propisno vezana sigurosnim pojasom. Nesrećna devojčica letela je pet metara i pala zemlju prekrivenu šljunkom. Dete je ostalo da leži bez svesti, sa teškim povredama glave i višestrukim prelomima. Sve ovo odigralo se pred očina njenih roditelja.

Nakon pružanja prve pomoći na licu mesta, devojčica je helikopterom prebačena u najbližu bolnicu, atokom puta doktori su morali da reanimiraju devojčicu.

Iako je policija istog dana započela istragu, uzroci ove nesreće još uvek nisu poznati. Prema rečima jednog policijskog službenika, nije isključeno da se devojčica tokom vožnje uspravila, te je usled inercije izletela iz sedišta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track