TRI DANA LUDOVANJA: Provod uz  muziku 400 di-džejeva!
Foto: Summerbreakvienna.at

OD SUTRA U BEČU SUMMERBREAK FESTIVAL

TRI DANA LUDOVANJA: Provod uz muziku 400 di-džejeva!

Austrija -
Ovogodišnaj trodnevna žurka na 50 lokacija u austrijskoj prestonici, a Bečke linije će podeliti 54.000 karata za celonoćni besplatan prevoza od žurke do žurke, i ulaz u pedeset najboljih lokala i diskoteka

BEČ - Ovog vikenda će u Beču biti održan tradicionalni Festival Vienna Summerbreak, uz podršku grada Beča. Na 50 lokacija u gradu gostovaće 400 di-džejeva, a organizatori očekuju više od 100.000 posetilaca. Ovaj festival promoviše saživot različitih kultura, a ovogodišnji moto je “Zajedno partijamo, zajedno mirno živimo”.

Festival će započeti u petak u 19 sati “Noćnom vožnjom” Bečkih linija, kojom će biti obeležene četiri godine od kako bečka podzemna železnica vikendom saobraća i noću. Bečke linije će putem svoje internet stranice podeliti 54.000 karata, koje srećnicima omogućavaju, osim celonoćnog besplatnog prevoza od žurke do žurke, i besplatan ulaz u pedeset najboljih lokala i diskoteka.

Mnogo dobre muzike... Feestival Vienna Summerbreak
Mnogo dobre muzike... Feestival Vienna Summerbreak

Ove godine će po prvi put u okviru “Noćne vožnje” bečkim ulicama voziti i DJ Tramvaj, koji će saobraćati od trga Švedenplac (Schwedenplatz) pa sve do Pratera. U ovom vozilu će nekoliko domaćih di džejeva publiku zagrevati za najavljene žurke.

U subotu će od 13 časova Bečkim ulicama krstariti 14 ukrašenih kamiona sa kojih će odjekivati elektronska muzika. Nakon ove parade, žurka će biti nastavljena na platou ispred Gradske kuće, gde će od 17 časova nastupati veliki broj pre svega domaćih di džejeva, a nakon toga će učesnici moći da nastave slavlje na afterpartiju u nekom od poznatih bečkih klubova. U nedelju je na programu žurka na bazenu (Pool party) na obali Novog Dunava (Neue Donau), kojom će biti zatvoren ovogodišnji festival.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track