JEDVA GA IZVUKLI: Dečak (3) se zaglavio u poštanskom sandučetu!
Foto: Vatrogasna Brigada Medling

Spašavali ga vatrogasci

JEDVA GA IZVUKLI: Dečak (3) se zaglavio u poštanskom sandučetu!

Austrija -
Mališan se tokom šetnje sa roditeljima popeo i upao u metalnu kutiju za deponovanje pisama i poštanskih pošiljki iz koje više nije mogao da izađe

BRUN AM GEBIRGE - Trogodišnji dečak upao u poštansko sanduče pa su morali da pozovu vatrogasce kako bi ga izvukli.

Ova nesvakidašnja nesreća dogodila se u mestu Brun am Gebirge u Donjoj Austriji. Mališan se tokom šetnje sa roditeljima popeo i upao u metalnu kutiju za deponovanje pisama i poštanskih pošiljki iz koje više nije mogao da izađe.

Ovo "sanduče" za deponovanje poštanskih pošiljki namenjena je građanima koji zbog obaveza preko dana ne mogu da odu u poštu. Oni imaju mogućnost da po njenom zatvaranju pisma i pakete ostave u posebnoj kutiji, iz koje se vade sledećeg dana i šalju na upisanu adresu.

Poštanska metalna kutija u koju je dečak pao
Poštanska metalna kutija u koju je dečak pao

Dečak je iskoristio trenutak nepažnje svojih roditelja i popeo se u ovu kutiju, a nakon što se kutija zatvorila poklopac se zaključao, kako bi se osigurala bezbednost poslatih paketa i pisama. Roditelji i slučajni prolaznici bezuspešno su pokušavali da otvore kutiju, ali nisu uspeli, pa su morali da pozovu vatrogasce.

Oni su tek uz pomoć posebne hidraulične opreme i pajsera uspeli da oslobode dečaka. Dečak je prošao bez povreda a očigledno je sve shvatio kao igru i nije uspeo ni da se uplaši jer kako kažu svedoci kad je oslobođen „ ve vreme se smeškao“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track