UBICA BOSANKE PRIZNAO: Morao sam da ubijem Mirelu, varala me je!
Foto: Printscreen Osterreich

Užasan zločin u Salcburgu

UBICA BOSANKE PRIZNAO: Morao sam da ubijem Mirelu, varala me je!

Austrija -
Aleksandar (20) prilikom saslušanja u policiji priznao je da je ubio svoju devojku dvadesetogodišnju Mirelu Batanović jer ga je navodno prevarila

SALCBURG - Aleksandar (20), koji je u noći između srede i četvrtka u svom stanu blizini Salzburga sa više ubodia nožem po telu i jednim u srce ubio Mirelu Batanović (20) priznao je zločin toko policijskog saslušanja.

„Mirela me je prevarila, zbog toga sam morao da je ubijem“, rekao je Aleksandar tokom policijskog saslušanja.

Mirela i Aleksandar su bili u vezi oko godinu i po dana, a nihovi prijatelji kažu da je bio bolesno ljubomoran. Ubica je inače poreklom Rus a važio je za „lošeg momka".

Njih dvoje nikada nisu živeli zajedno, ali prema rečima onih koji su ih poznavali, bili su nerazdvojni. Međutim u poslednje vreme njihov odnos se mnogo promenio. Prema navodima austrijskih medija između Mirele i Aleksandra stalno su izbijale žestoke svađe.

Tuga... Čitulja ubijene Mirele Batanović
Tuga... Čitulja ubijene Mirele Batanović

Poslednja se dogodila prošle nedelje i kobno se završila, ubistvom Mirele. Podsetimo, majka uhapšenog kobne večeri vratila se kući oko 1 sat ujutru i u svom stanu zatekla jeziv prizor. U kupatilu je, u lokvi krvi, ležala izbodena Mirela. Majka je, zajedno sa komšijama koje su neposredno pre napada čule buku i svađu, alarmirala policiju i Hitnu pomoć.

Lekar je mogao samo da ustanovi smrt nesrećne devojke. U stanu se nalazio i AleksandarMirelin ubica i policija ga je bez pružanja otpora, uhapsila iste noći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track