UBISTVO ALBANCA U LINCU: Likvidirali pogrešnog čoveka!

Kobna sms poruka

UBISTVO ALBANCA U LINCU: Likvidirali pogrešnog čoveka!

Austrija -
Prijatelj ubijenog kome je sms porukom javljeno da izađe ispred diskoteke, navodno je imao aferu sa devojkom jednog od osumnjičenih za ubistvo

LINC - Državno tužilaštvo Austrije potvrdilo je navode dnevnog lista Kurir da postoji sumnja da je u Lincu likvidiran pogrešan muškarac, Albanac star 45 godina, čiji identitet policija ne otkriva.

Podsetimo, u nedelju oko dva sata ujutru ispred disko kluba "No Limit" likvidiran je državljanin Albanije, a Čečen Ahmed Dašajev (23), državljanin BiH Elvedin Rekić (28) i još dve osobe sumnjiče se za ubistvo i učešće u ubistvu.

Kako prenosi austrijski radio-televizijski servis (ORF) ubijeni je kobne večeri sa prijateljima bio u diskoteci. Jednom od njih je stigla sms poruka da izađe napolje. Nastradali je, zajedno sa prijateljem koji je i dobio poruku, te još jednom osobom, izašao ispred diskoteke. Tamo su ih čekali Dašajev, Rekić i još dve osobe.

Tada je između dve grupe muškaraca došlo do svađe, tokom koje je Dašajev prislonio na glavu žrtve pištolj kalibra 7,65 i povukao obarač.

Kurir je u isto vreme objavio informaciju i da je prijatelj ubijenog, kojem je i stigla sms poruka da izađe ispred diskoteke, navodno imao aferu sa devojkom jednog od osumnjičenih za ubistvo i da on, ustvari, bio meta likvidacije.

Mihaela Brajer (Michaela Breier), portparolka državnog tužilaštva u Lincu, nije mogla da potvrdi navode da je u obračunu ubijena pogrešna osoba.

Dašajev i Rekić u bekstvu... Printskin: www.heute.at
Dašajev i Rekić u bekstvu... Printskin: www.heute.at

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track