UHAPŠEN: Spakovao majku u fioku za veš i pobegao u Ameriku!

Rešen zločin u Donjoj Austriji

UHAPŠEN: Spakovao majku u fioku za veš i pobegao u Ameriku!

Austrija -
Štefan Eduard (22), sin ubijene Austrijanke Sabine V. (43) uhapšen je u Portlandu u jednom hostelu pod sumnjom da je 18. septembra ubio majku

ŠTRASHOF/PORTLAND - Glavni osumnjičeni za ubistvo Sabine V. (43), čije je telo, u poodmaklom stadijumu raspadanja, policija 18. septembra pronašla u donjeaustrijskom mestu Štrashof, konačno je uhapšen.

Štefan Eduard (22), sin ubijene Austrijanke, uhapšen je sinoć u jednom hostelu u Portlandu u saveznoj državi Oregon. Austrijska policija raspisala je međunarodnu poternicu i nalog za hapšenje sina ubijene žene, nakon što je njeno telo pronašla zavijeno u foliju i sakriveno u fioci za posteljinu u stanu u kome je živela sa sinom.

Budući da je automobil 22-godišnjaka pronađen parkiran u blizini bečkog aerodroma Švehat, a da je mladić pre toga ispraznio svoj račun, policija je istragom utvrdila da je osumnjičeni pobegao na zapad. U saradnji sa Američkom službom državne bezbednosti ustanovljeno je da je mladić stigao u SAD, te da je poslednji aerodrom na kome se čekirao bio onaj u Portlandu u saveznoj državi Oregon.

Juče, 16. oktobra Štefan Eduard uhapšen je u ranim jutranjim satima u hostelu u kome je odseo i trenutno se nalazi u zatvoru u Portlandu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track