UHVAĆEN U METROU: Dečak u ustima švercovao 10 kesica kokaina!
Foto: Kurir Austrija

Bio sumnjiv policiji

UHVAĆEN U METROU: Dečak u ustima švercovao 10 kesica kokaina!

Austrija -
Kada su započeli razgovor, jedan policajac je primetio nešto belo u dečakovim ustima

BEČ - Pripadnici bečke policijske jedinice za brza dejstva pronašli su kod jednog tinejdžera (15) deset kuglica kokaina i to u ustima! Tokom kontrole na stanici Mihaelbojern (Michaelbeuern) na liniji U6 bečkog metroa, policajci su primetili dečaka koji je bio jako nervozan, a i obrazi su mu bili naduti.

Kada su započeli razgovor, jedan policajac je primetio nešto belo u dečakovim ustima. Detaljnim pregledom ustanovljeno je da tinejdžer u ustima skriva deset kuglica kokaina zamotanih u celofan. Kod njega je prilikom pretresa pronađen i novac. Nakon što mu je napisana kaznena prijava, tinejdžer je pušten. Policija sumnja da se radi o kuriru koji raznosi drogu za narko dilere.

Još jedan nesvakidašnji slučaj dogodio se juče, takođe u Beču, kada je policija uhapsila mladića (19) u čijem je vozilu pronađeno 28 kesica marihuane. Do hapšenje i zaplene droge ne bi ni došlo da on prethodno nije na semaforu prošao kroz crveno svetlo i naleteo na pripadnike bečke policijske jedinice za brza dejstva koji su vršili redovnu kontrolu.

Policajci su pretresli mladićev automobil i pronašli sakrivenu drogu. Uhapšen je i trenutno se nalazi u pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track