UŽAS: Bečki kuvar raskomadao i skuvao suprugu pa se ubio!
Foto: Facebook

MONSTRUOZAN ZLOČIN

UŽAS: Bečki kuvar raskomadao i skuvao suprugu pa se ubio!

Austrija -
Kada je policija ušli u stan zatekla je stravičan prizor. Delovi tela Majang Prasetio bili su na šporetu i kuvali se, ali i u plastičnim kesama po celom stanu

BEČ - Kuvar iz Beča Markus Piter Volk (28), koji se pre nekog vremena preselio u Australiju raskomadao je svoju ženu Majang Prasetio (27) i skuvao je, a onda izvršio samoubistvo. Stravičan zločin dogodio se u njihovom stanu u Brizbejnu.

Policija je došla na njihova vrata, jer je neko od komšija prijavio da iz stana dolaze neprijatni mirisi. Kada je video policajce, Markus je pobegao iz stana preko balkona. Nešto kasnije policija je pronašla njegovo telo, a kako prenose austrijski mediji Markus je sam sebi prerezao grkljan. Kada je policija ušli u stan zatekla je stravičan prizor. Delovi njenog tela bili su na šporetu i kuvali se, ali i u plastičnim kesama koje su bile razbacane po celom stanu.

Indonežanka Majang bila je trans-eskort dama i reklamirala se na jednom onlajn sajtu malih oglasa.Njeni roditelji ostali su šokirani saznanjem da je njihov zet počinio ovako monstruozan zločin. Prijatelj ovog para rekao je da ih je video poslednji put zajedno u decembru, kao i da su tada bili "mnogo srećni". Njih dvoje su se upoznalI tokom putovanja kruzerom.

"On je bio pomalo stidljiv. Nije mnogo pričao, a ona je bila fina i ljubazna devojka", rekao je prijatalj koji je Indonežanku upoznao na studijama 2009. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track