UŽAS: Trogodišnji dečak pao kroz prozor sa četvrtog sprata!

Trenutak nepažnje dovoljan za tragediju

UŽAS: Trogodišnji dečak pao kroz prozor sa četvrtog sprata!

Austrija -
Dete je prilikom pada zadobilo povrede glave i brojne prelome, zjavio je Ronald Pakert portparol bečke hitne pomoći i njegovo stanje je kritično

BEČ - Lekari se bore za život dečaka (3), koji je jutros oko 9 časova ispao kroz prozor sa visine od 12 metara, te pao na beton. Ovo je već drugi ovakav slučaj, koji se u poslednjih šest dana dogodio u Beču.Nesrećno dete je ispalo kroz prozor stana koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u 12. bečkoj opštini. Iako je dečak prilikom pada zadobio teške povrede, u trenutku dolaska hitne pomoći on se nalazio u svesnom stanju. Odmah je prebačen u bolnicu i njegovo stanje je kritično i nalazi se u životnoj opasnosti.

„Dete je prilikom pada zadobilo povrede glave i brojne prelome“, izjavio je Ronald Pakert (Ronald Packert), portparol bečke hitne pomoći.

Prema rečima policije u trenutku nesreće u stanu se nalazila i dečakova majka. Ona je tokom policijskog saslušanja izjavila da je čistila stan i da je zbog toga otvorila prozor.

Nedavno su se u Beču dogodila još dva slična slučaja. Pre šest dana je dečak (8) ispao kroz prozor stana koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade u petoj bečkoj opštini, dok je krajem juna devojčica (4) ispala kroz prozor sa trećeg sprata u trećoj bečkoj opštini. Oba deteta se još uvek bore za život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track