(VIDEO) HOROR U BEČU: Zombiji napadaju na tramvajskim stanicama!
Foto: Printscreen Youtube

Bežali u panici

(VIDEO) HOROR U BEČU: Zombiji napadaju na tramvajskim stanicama!

Austrija -
Dok su putnici bezbrižno čekali na dolazak tramvaja, pred njih su iskakale krvave i unakažene spodobe od kojih su oni prestravljeni bežali

BEČ - Zombiji su napadali Bečlije po tramvajskim stanicama. Ovaj horor trajao je dva dana, a sve napade snimile su skrivene kamere.

Kako bi promovisali novu, petu po redu, sezonu svetski poznate serije „Hodajući mrtvaci“ (The Walking Dead), televizijske kuće Skaj (Sky) i Foks (Fox) priredile su Bečlijama nesvakidašnje i zaista zastrašujuće iskustvo.

Naime, na jednoj tramvajskoj stanici u Beču, u staklenom delu namenjenom za raklamne postere, postavljen je televizor sa visokom rezolucijom. Dok su putnici bezbrižno čekali na dolazak tramvaj, pored njima bi se iznenada pojavili krvavi zombiji.

Video materijal je bio popraćen i zvučnim efektima, što je izazvalo još veću paniku. Ljudi su u panici bežali a bilo je i onih koji su pokušali da se obračunaju sa zombijima.

Reakcije užasnutih putnika zabeležile su skrivene kamere, a kako je to sve izgledalo, obavezno pogledajte u video prilogu.

http://www.youtube.com/watch?v=B7FzWUhgqck

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track