Vozač dobio napad kijanja i zakucao se u ogradu!
Foto: Fotolia.com

Preseo im odmor u Austriji

Vozač dobio napad kijanja i zakucao se u ogradu!

Austrija -
Švajcarski par vraćao se kući sa odmora u Austriji, kada je vozač (30) nekontrolisano počeo da kija zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo sa puta

FUSAH - Nezaustavljivi napad kijanja doveo je do teške saobraćajne nesreće u utorak uveče na putu L202, koji austrijski Bregenc spaja sa švajcarskom granicom.

i automobilom naglo skrenuo sa puta udarivši u betonski ogradu jedne kuće. U nesreći obe osobe teže su povređene. Hitna pomoć je brzo reagovala, pa su i vozač i njegova saputnica (26) prebačeni u bolnice u Hohenemsu i Dornbirnu. Automobil je potpuno uništen a i ograda je značajno oštećena.

Samo nekoliko sati kasnije na istom putu i na istom mestu dogodila se još jedna teška nesreća u kojoj je teško je povređena žena koja je sedela na mestu suvozača.

Automobil je zbog prevelike brzine u Fusahu (Fußach) sleteo sa kolovoza, udario najpre u bilbord, a zatim i u uličnu svetiljku. Od siline udarca nesrećna ženu ispala je iz automobila. Žena je u besvesnom stanju prevezena u bolnicu i njeno stanje je kritično.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track