POZIV NA DRUŽENJE: Deco upoznajte omiljene ORF-junake!
Foto: ORF

Zabava za najmlađe u SCS-a

POZIV NA DRUŽENJE: Deco upoznajte omiljene ORF-junake!

Austrija -
Do kraja avgusta mališani će moći da se druže i slikaju sa svojim omiljenim likovima poput Toma Turba, Kašperla ili ABC medom.. slikaju sa svojim omiljenim junacima i uzmu njihove autograme.

FEZENDORF - Od danas pa do kraja avgusta, u najvećem austrijskom tržnom centru SCS (Shopping Center Süd) u Fezendorfu (Vösendorf) kraj Beča, uprava je u saradnji sa Austrijskom televizijom ORF organizovala zabavu za najmlađe.

Narednih dana deca i odrasli mogu da upoznaju svoje omiljene ORF junake, poput Toma Turba, Kašperla ili ABC mede. Svakoga dana posetioci će moći i da se slikaju sa svojim omiljenim junacima i uzmu njihove autograme.

Osim toga, organizatori su pripremili i veliki broj kreativnih radionica za najmlađe. Na različitim “stanicama” deca će moći da se oprobaju u slikanju ili ručnom radu, a teme će biti u skladu sa programom toga dana.

Program akcije Upoznaj svog junaka

21.08. 1, 2 ili 3 22.08. Franc Ferdinand23.08. Tom Turbo25.08. ABC meda26.08. Zagonetni zamak (Rätselburg)27.08. Helmi28.08. Kašperl29.08. Fredijevi prijatelji (Freddys Freunde)30.08. Šmaco

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track