ZAVRŠILI U JARKU: Od kola ostao krš a dete (2) ni ogrebano!
Foto: Zoom Tirol

Saobraćajka u Tirolu

ZAVRŠILI U JARKU: Od kola ostao krš a dete (2) ni ogrebano!

Austrija -
Žena koja je sa sinom krenula kod rođaka iz za sada nepoznatih razloga sletela sa puta i isprevrtala se, ali srećom niko nije stradao

ŠTAJNBERG AM ROFAN - U Tirolu je u ranim popodnevnim časovima automobil je iz za sada neutvrđenog uzroka sleteo sa puta i isprevrtao se.

Uprkos jezivoj slici koju su hitne službe zatekle na licu niko nije stradao. U kolima je bila majka sa dvogodišnjim detetom, koje je prošlo bez ogrebotine, a žena samo sa lakšim povredama.

Nesreća se dogodila nešto posle podneva kada je majka sa detetom automobilom krenula iz tirolskog sela Štajnberg krenula u posetu rodbini. Iz još uvek nepoznatih razloga žena se najpre prestrojila u levu traku, a nedugo potom je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta. Automobil se prevrnuo i upao u isušeno korito lokalnog duboko oko pet metara i ostao da leži na krovu.

„Kada smo stigli na mesto nesreće zatekli smo jeziv prizor: automobil je ležao na krovu, a odnekud se čuo dečiji plač. Laknulonam je kada smo ustanovili da u vozilu nema nikoga, te da su i majka, i dete dobro“, izjavio je jedan od vatrogasaca. Majka je lakše povređena, ali su i ona i njen dvogodišnji sin za svaki slučaj prebačeni u lokalnu bolnicu, gde su pregledani.

Interesantno je da dete nije zadobilo nikakve povrede, jer je mališan sedeo u odgovarajućem sedištu za decu i da je bio propisno vezan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track