OTKRIVEN POSLE 19 GODINA: Lekar se ubio pošto je zbog nasledstva otrovao dvoje pacijenata!

Zločin iz pohlepe

OTKRIVEN POSLE 19 GODINA: Lekar se ubio pošto je zbog nasledstva otrovao dvoje pacijenata!

Austrija -
Lekaru je, između ostalog, pripala i jedna velika zgrada u Beču, sa brojnim stanovima za iznajmljivanje

INZBRUK - Jedan austrijski lekar, čiji identitet policija ne obelodanjuje, izvršio je nedavno samoubistvo pošto je osumnjičen za smrt dvoje Austrijanaca, majke i sina, čiju je imovinu nasledio.

On se ubio pošto je državno tužilaštvo nedavno dalo nalog sudskim patolozima da ekshumiraju leševe jedne Austrijanke iz Inzbruka i njenog 60-­godišnjeg sina. Oboje su umrli pre 19 godina, jedno za drugim, u nekoliko dana.

Bez direktnih naslednika, kojima bi eventualno pripao nužni deo nasledstva, testamentom su celokupnu imovinu zaveštali svom lekaru. Između ostalog, njemu je tako pripala i jedna velika zgrada u Beču, sa brojnim stanovima za iznajmljivanje.

Do nedavno ništa nije pobuđivalo sumnju. A onda je, verovatno posle anonimne prijave, državno tužilaštvo naredilo da se ekshumiraju i toksikološki analiziraju leševi majke i sina. Cilj zakasnele obdukcije je da se utvrdi da li ih je otrovao lekar kome su ostavili nasledstvo.

Odmah nakon što je saznao da su ekshumirani leševi žene i njenog sina, lekar je izvršio samoubistvo. Državni tužilac je naredio obdukciju i njegovog leša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track