Austrijski milioner ženi se 57 godina mlađom izabranicom!

Ljubav ne zna za godine

Austrijski milioner ženi se 57 godina mlađom izabranicom!

Austrija -
U Lugnerovom tržnom centru u Beču često nastupaju srpske zvezde Svetlana Ražnatović, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac

BEČ - Austrijski građevinski preduzetnik Richard Lugner (81), poznat po tome što voli da šeta devojke i po tri puta mlađe od sebe i u čijem Lugner sitiju u Beču nastupaju srpske zvezde Svetlana Ražnatović, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac, ženi se 57 godina mlađom izabranicom Kati Šmic (24).

Par se ovih dana verio, a 15. avgusta bi trebalo da se venčaju. Ceremonija će biti održana u kazinu Felden (Casino Velden), po uzoru na američka venčanja u Las Vegasu.

Lugnerovu vezu sa skoro 60 godina mlađom devojkom, austrijski mediji prokomentarisali su naslovom “Lugner ima novu životinjicu”, i to ne bez razloga. Bečlija, naime, svojim životnim saputnicama iz milošte daje nadimke po životinjama. Do sada je, između ostalog, bio i sa “Mišićem”, “Zekom”, “Bubicom”, “Bambijem”, “Macom” i “Kolibrijem”. Njegova buduća supruga, Kati Šmic, dobila je nadimak “Vrapče”.

Podsetimo, Rihard Lugner je već četiri puta bio u braku i ima troje odrasle dece. Nakon mnogobrojnih plastičnih operacija i tretmana botoksom koje je platio što sebi, što svojim i po 60 godina mlađim devojkama, te učešća u rijaliti seriji “Lugnerovi” (po ugledu na rijaliti šou “Ozbornovi”), preduzetnik je postao predmet ismevanja i trač tema broj jedan u Austriji.

Podsetimo, Lugner je starleti Kim Kardashian platio pola miliona dolara, kako bi mu bila pratilja na tradicionalnom bečkom Opera balu početkom ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track