Autoput Preljina-Požega gradiće se početkom leta
Foto: Zorana Jevtić

Puno novih radnih mesta

Autoput Preljina-Požega gradiće se početkom leta

Društvo -
Umesto da dajemo deset hiljada evra po radnom mestu strancima, bolje da to damo našem domaćinu na selu, kome bi to rešilo tekuća pitanja - obezbeđivanje nafte, setve, žetve, kazao je Velimir Ilić

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić rekao je danas da očekuje da će izgradnja deonice autoputa od Preljine do Požege početi tokom leta.

Kako se navodi u saopštenju Nove Srbije, Ilić je prilikom posete Požegi i Užicu kazao da će na tom projektu biti zaposlen veliki broj građana i da će to biti šansa za razvoj ovog kraja.

Ilić je istakao da je pored ulaganja u infrastrukturu važno i pokretanje poljoprivrede. "Umesto da dajemo deset hiljada evra po radnom mestu strancima, bolje da to damo našem domaćinu na selu, kome bi to rešilo tekuća pitanja - obezbeđivanje nafte, setve, žetve. Moramo na taj način da razmišljamo da pokrenemo konačno srpsko selo", rekao je predsednik Nove Srbije.

On je naglasio da je preduslov da se sve obećano ostvari pobeda koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke u kojoj je i Nova Srbija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track