AVA, MARŠ IZ SRBIJE: Hrvatska starleta usred Beograda pljuje po Srbima!
Foto: Dragan Kadic

Vratite je u „lijepu njihovu“

AVA, MARŠ IZ SRBIJE: Hrvatska starleta usred Beograda pljuje po Srbima!

Stars -
Ona je u rijalitiju „Veliki brat“ pokazala da oseća veliku mržnju prema nama, nakon cega ju je produkcija opomenula da će je kazniti

Pošaljite je kući.Ava Karabatić, iako voli da širi noge pred Srbima, prema nama oseća mržnju. Iako je po pravilima „Velikog brata“ strogo zabranjeno vređanje po nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvi komentari koji mogu da naruše međunacionalne odnose, hrvatska starleta ne mari za to. Kad se jedan od blizanaca Stojanović, koji ne govore čisto srpski zbog godina provedenih u Francuskoj, našalio sa starletom da se u Srbiji govori hleb a ne kruh, ona mu je besno odbrusila:- Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne počnem da pričam šta su sve Srbi radili u Vukovaru!Pokazala je svoje pravo lice. Da je Uroš Ćertić odmah nije zaustavio rečima: „Nemoj o tome da pričaš, zabranjeno je“, ko zna šta bi Karabatićeva još ispričala. U producentskoj kući „Imoušn“ priznali su da im se dogodio propust prilikom pregledanja materijala, kao i to da je Ava strogo opomenuta i da će biti izbačena iz rijalitija ukoliko ponovi ovakve izjave.

I Maja opomenutaMaju Nikolić produkcija je takođe opomenula zbog toga što je pokazala netrpeljivost prema Avi i poručila:- Ne smemo dozvoliti Avi da pobedi! To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track