AVA VRIŠTI I PLAČE: Maja zaludela Uroša
Foto: Youtube

Veliki brat

AVA VRIŠTI I PLAČE: Maja zaludela Uroša

Stars -
Kad je ušla u kuću, Maja je odmah sa Urošem sklopila pakt da prave Avu ljubomornom. Kada je starleta videla kako su pevačica i kaskader bliski, nije joj bilo prijatno

Maja Nikolić je ispunila obećanje da će napraviti haos kad uđe u kući Velikog brata. Avi je svakako zagorčala boravak u kući, jer hrvatska starleta konstantno plače. Uroš se zamalo pobio zbog njenih reči, a Top želeo da napusti kuću.

Kad je ušla u kuću, Maja je odmah sa Urošem sklopila pakt da prave Avu ljubomornom. Kada je starleta videla kako su pevačica i kaskader bliski, nije joj bilo prijatno.

"Ja inače ne volim ništa da delim, on nije moj tip.", rekla je Ava, a Maja se nadovezala da je Uroš svačiji put. Ali, Ava nije bila zadovoljna odgovorom.

"A šta će ti kad su već moji dodiri na njemu?", rekla je Ava vidno potresena, a zatim poljubila Maju u usta.

Ava je rešila da skrene pažnju na sebe igrajući sa Bobanom, on joj zadigao suknju, a ona nastavlia svoj "provokativni" ples. I Sindi je ugrabila priliku da zadigne suknju.

Hrvatica je komentarisala Maju "Ok je prema meni, ljubazna, fina, 15 godina je starija od mene. Ništa specijalno, ima ok pristup. Prema Slavku je prisna, prema Bobi, a i prema Urošu kao da se znaju.", rekla je Ava.

Zatim je odlučila da se bori sama za sebe i da neće da odustaje. Otpevala je Severininu pesmu "Dobrodošao u klub".

Maja je pevala pesmu Vitni Hjuston "I will always love you", a Ava se potrudila da joj maksimalno smeta i pevala sa njom. Željko se požalio da je Ava došla kod njega i da kalkuliše i rekla mu je "Idemo ti i ja do kraja".

http://www.youtube.com/watch?v=zEwbCnkwEZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track