Babić: Cvijan notorne laži izgovara po nalogu Miroslava Miškovića!
Foto: KURIR

Oštar odgovor

Babić: Cvijan notorne laži izgovara po nalogu Miroslava Miškovića!

Politika -
Šokiran sam količinom laži i neistina koje je izrekao Cvijan. Svi članovi predsedništva SNS su spremni i da izađu na poligraf kako bi se utvrdila poptuna istina, naveo je funkcioner SNS

BEOGRAD - Funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je danas da su optužbe koje je njegov stranački kolega Vladimir Cvijan izneo na račun lidera SNS-a Aleksandra Vučića, notorne laži čiji je naručilac Miroslav Mišković.

"Eksponent političko-tajkunske sprege je Vladimir Cvijan, a naručilac i potpisnik tih redova je Miroslav Mišković", kazao je Babić u Skupštini Srbije, komentarišući optužbe koje je Cvijan izneo na račun lidera naprednjaka i potpredsednika Vlade.

Cvijan je danas optužio Vučića da sednice Predsedništva SNS koristi za najavljivanje hapšenja političkih protivnika ili ljudi koji mu se ne dopadaju i pomenuo Milana Beka, Miodraga Kostića, Dušana Spasojevića, Čedomira Jovanovića, Dragana Đilasa. On je rekao i da je optužnica protiv Miškovića besmislena i da je zapravo reč o emotivnom problemu koji Vučić ima sa optuženim.

Babić je rekao da je šokiran "količinom laži i neistina koje je izrekao Cvijan" i da su svi članovi predsedništva SNS-a spremni i da izađu na poligraf kako bi se utvrdila poptuna istina.

"Na predsedništvu, glavnom odboru, izvršnom odboru niti na bilo kom drugom stranačkom organu nije bilo reči o hapšenju", kazao je Babić.

Prema njegovim rečima, predsedništvo SNS-a u petak je raspravljalo o radu direktora javnih preduzeća, predsednicima opština ili gradonačelnicima čijim učinkom SNS nije zadovoljan. On je rekao da su možda u pozadini napada na Vučića uvećani bankovni račun Vladimira Cvijana. Komentarišući najavljenu kandidaturu Cvijana za predsednika stranke, Babić je naveo da svako ima pravo da se kandiduje ali da Cvijan u tome neće imati podršku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track