Bačena bomba u Kosovskoj Mitrovici
Foto: Printskrin

Nema povređenih

Bačena bomba u Kosovskoj Mitrovici

Crna Hronika -
Eksplozija se dogodila pored zgrade i puta koji vodi prema gradskoj bolnici

KOSOVSKA MITROVICA - U severnom delu Kosovske Mitrovice rano jutros bačena je eksplozivna naprava, povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta na zgradi i jednom putničkom automobilu.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je do eksplozije došlo jutros nešto posle tri sata u ulici Vlade Ćetkovića kada je nepoznata osoba aktivirala najverovatnije ručnu bombu. “Jutros u 3 časa i sedam minuta u ulici Vlade Ćetkovića bačena je eksplozivna naprava, tom prilikom povređenih lica nije bilo ali je pričinjena materijalna šteta na zgradi i jednom parkiranom vozilu”, rekao je Bojić.

On je dodao da su istražne jedinice policije izašle na lice mesta kako bi obavili uviđaj i da prema prvim saznanjima reč je o ručnoj bombi. Eksplozija se dogodila pored zgrade i puta koji vodi prema gradskoj bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a jutros se na licu mesta moglo videti staklo koje je polomljeno prilikom detonacije.

Motivi i počinilac, kako je rečeno u policiji za sada su nepoznati, a eksplozija je uznemirila građane Mitrovice koji stanuju u blizini mesta eksplozije.

http://www.youtube.com/watch?v=iqB9oYj1IAs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track