BAHATO: Džastin Biber gađao jajima komšijinu kuću!

Smejao se i vređao

BAHATO: Džastin Biber gađao jajima komšijinu kuću!

Pop kultura -
Pevač je, naime, usred noći jajima gađao komšijinu kuću. Dok je spavao, komšija je čuo da nešto udara u njegovu kuću, izašao je na balkon i video Bibera kako jajima gađa njegovu kuću

Komšija je prijavio policiji pevača Džastina Bibera jer ga je psovao i pljuvao, drugi ga je prijavio zbog preglasnih žurki koje organizuje, treći je zvao policiju jer je svojim "poršeom" divljao po ulici u kojoj se igraju deca.

Ukratko, nema čime sve Džastin Biber nije razljutio svoje komšije. Ipak, tinejdžerska zvezda je pokazala još jednu foru koja bi mogla da mu osigura titulu "najomraženijeg komšije na svetu". Džastin je odlučio da bude još bahatiji i bezobrazniji nego što je iko očekivao.

Pevač je, naime, usred noći jajima gađao komšijinu kuću. Dok je spavao, komšija je čuo da nešto udara u njegovu kuću, izašao je na balkon i video Bibera kako jajima gađa njegovu kuću. Rekao mu je da prestane, međutim bahati pevač se samo smejao i dodatno vređao komšiju. Čovek je pozvao policiju koja je stigla, dok je Biber još uvek bacao jaja.

Policajci su procenili da je na kuću bačeno barem 20 jaja. Fotografisali su sve i pokušali da pričaju sa Biberom, ali to nije bilo moguće, jer im je on rekao "da se obrate njegovom advokatu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track