Bahato:Komunalci napali čoveka, slikao ih u prekršaju

Dokle više

Bahato:Komunalci napali čoveka, slikao ih u prekršaju

Beograd -
Na opasku jednog sugrađanina da su krenuli u pogrešnom pravcu, jer ih je "uhvatio" kako voze jednosmernom ulicom u zabranjenom smeru, komunalci su odgovorili lavinom uvreda i pretnji...i ko zna kako bi jadni čovek prošao da ga nisu od pobesnlih komunalaca spasle brze noge

BEOGRAD- Što je mnogo, mnogo je. Posle nekoliko poznatih skandala sa prebijanjem putnika u javnom prevozu Beograda i očiglednom prekoračenju ovlašćenja...komunalni policajci našeg grada kao da su rešili da pokažu kako mogu da budu još gori i bahatiji.

Na opasku jednog sugrađanina da su krenuli u pogrešnom pravcu, jer ih je "uhvatio" kako voze jednosmernom ulicom u zabranjenom smeru, komunalci su odgovorili lavinom uvreda i pretnji...i ko zna kako bi jadni čovek prošao da ga nisu od pobesnlih komunalaca spasle brze noge. Pod velikim stresom još ne verujući šta mu se dogodilo čovek je svoj horor doživljaj, podelio sa narodom na društvenoj mreži.

- Danas oko 16,30 časova u ulici Sime Igumanova naišao sam na patrolu komunalne policije koja je išla kontra smerom, na šta sam im skrenuo pažnju usmenim putem. Tada su oni počeli da mi prete te sam ih na brzinu uslikao i krenuo ka svojoj kući ne bih li im pobegao plašeći se za svoju bezbednost, jer su pretnje bila zaista frustrirajuće.

Međutim oni su pojurili za mnom a jedan od komunalnih policajaca je jureći mene utrčao i u kuću koja je u privatnom vlasništvu preteći da će "da me prebije kao konja". Srećom mlađi sam i brži pa sam uspeo da mu pobegnem uz stepenice - napisala je žrtva neviđene bahatosti komunalnih policajaca uz molbu da zbog njegove lične bezbednosti kao i bezbednosti njegove porodice ostane anoniman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track