Bajića brine euforija, Vukoičića odbrana od pika

Posle derbija u Laktašima

Bajića brine euforija, Vukoičića odbrana od pika

Košarka -
Treneri Igokrr i Zvezde sa različitim problemima ulaze u završetak sezone

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić je posle uzbudljivog derbija i pobede protiv Crvene zvezde 80:77 u ABA ligi istakao da je njegov tim kaznio propuste Beograđana.

"Umeli smo da kaznimo Zvezdu gde je najslabija i koristimo svoje šanse. Odigrali smo timski, organizovano i dobar rezultat nije mogao da izostane. Ono što je meni zadatak do kraja lige, a ostalo je još osam mečeva, je da sprečim euforju kako kod igrača tako i kod uprave, jer samo hladne glave možemo isterati ono što smo zamisliti do kraja", rekao je Bajić.

Njegov kolega sa klupe Crvene zvezde Vlada Vukoičić je, posle Galatasaraja, upisao i drugi uzastopni poraz u samo nekoliko dana.

"Čestitam Igokei na pobedi, zaslužena je. Takođe i mi da smo pobedili bilo bi zasluženo. Nismo dobrom odbranom uspeli da otvorimo prostor za više skokova i iskoristimo šanse, pogotovo u drugoj četvrtini. Bilo je mnogo pik en popa, mnogo širine u kojoj se Igokea bolje snalazila. Imali su više razigranih igrača u rotaciji i to im se na kraju i isplatilo," kaže Vukoičić.

Iskusni Milan Dozet je pohvalio atmosferu u dvorani, ali i kavlitet utakmice.

"Mislim da smo opravdali epitet derbija, a pobednika su na kraju odlučile nijanse. Smtram da je došao kraj osporavanju realnih mogućnosti Igokee u borbi za sam vrh. Dokazali smo da smo konkurent za vrh i nadam se da ćemo u ovakvom ritmu nastaviti do kraja", izjavio je Dozet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track