Balašević ispalio Srbe zbog Hrvata

Balašević ispalio Srbe zbog Hrvata

Stars -
Đole zbog bolesti otkazao koncert u Beogradu zakazan za 30. maj, a već 1. i 2. juna pevao u dva hrvatska grada
Može mu se.
Đorđe Balašević je, kako je zvanično saopšteno 15. maja, otkazao koncert u Madlenijanumu zakazan za 30. maj zbog zdravstvenih problema. Ali već 1. i 2. juna pevao je u hrvatskim gradovima Bjelovaru i Čakovcu! A samo četiri dana po objavljivanju informacije da je otkazan nastup u Beogradu, tačnije 19. maja, održao je koncert u Hagu!
Iz Madlenijanuma su blagovremeno obavestili Đoletove fanove da će im novac od kupljenih karata biti vraćen. I tu bi se verovatno sve završilo da obožavaoci novosadskog kantautora nisu saznali da je on bio i te kako zdrav za svirku u Hrvatskoj. Razbesneli su se i tako izrevoltirani obratili se Kuriru s pitanjem zašto publika u dva hrvatska grada ima prednost nad srpskom publikom.
Pozvali smo Oliveru Balašević, Đoletovu suprugu. Ona nije naše pitanje do kraja ni saslušala i prekinula je vezu. Poslali smo joj potom SMS u kojem smo sve napisali, ali odgovor nam nije stigao.
Njihova ćerka Jovana je za jedan dnevni list 18. maja rekla: „Tata je dobro. Reč je o intervenciji na zubima, na koju je dugo čekao“.
U Madlenijanumu kažu da ne znaju zbog čega je Đole morao kod lekara.
- Zbog uspešne dosadašnje saradnje s Balaševićem, odlučili smo da mu izađemo u susret i odložimo koncert zakazan za 30. maj. Nismo se raspitivali o detaljima kad nam je rekao da ima neodložan lekarski pregled. Nemamo određen datum njegovog sledećeg nastupa, ali nastavićemo da sarađujemo s njim i u narednoj sezoni, koja počinje 9. oktobra - rekla je Bojana Vasiljević, PR Madlenijanuma.

Đoletov kalendar* 15. maja otkazao koncert u Madlenijanumu predviđen za 30. maj* 19. maja pevao u Hagu* 30. maja nije nastupio u Beogradu* 1. juna pevao u Bjelovaru* 2. juna svirka u Čakovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track