Balašević: Nisam Srbin! Ikodinović: Pizdo jedna!

Nasukao se

Balašević: Nisam Srbin! Ikodinović: Pizdo jedna!

Stars -
„Panonski mornar“ u Crnoj Gori izjavio da nije srpski već jugoslovenski kantautor, što je razbesnelo bivšeg vaterpolistu

Opet se dodvorava.Đorđe Balašević je, najavljujući koncert u Podgorici 15. septembra, na konferenciji za novinare izjavio da nije srpski kantautor, kako je pročitao u novinama, već jugoslovenski! A da je Bora Đorđević srpski.- U mnogim zemljama me poznaju i znaju šta radim, ali u Crnoj Gori me vole. Zato mi je žao što se nisam kandidovao na ovim predstojećim izborima, pa da ubijemo dve muve jednim udarcem. Ovo mi je prvi put da ovde dolazim kao strani muzičar - rekao je Balašević za crnogorske Vijesti.Na ovo što je Đole izrekao u Crnoj Gori odmah je odreagovao bivši vaterpolista Danilo Ikodinović. Više nego sočno ramišljanje o liku i delu svog sugrađanina podelio je sa pratiocima na Tviteru. Ređao je tvit za tvitom:- Ali licemer što je u Crnoj Gori Crnogorac, Sloveniji Slovenac, Hrvatskoj Hrvat... Pa, puši ga, druže... Lihvarčino... Džaba ti sve kad si pizda.- I ja bih voleo da sam se rodio u Švajcarskoj i da sam Švajcarac... Ali sam Srbin i zaradio sam i nešto para od Srbije... Poštuj to, pizdo...- Uzmeš silnu lovu u Srbiji na račun svog kvaliteta, OK, ali nemoj da pljuješ po svojoj zemlji gde god stigneš, govno jedno!Kada se istresao, Dača je nastavio da tvituje o nekim sasvim drugim temama.

Dača ima novu devojkuPosle dva propala braka i nekoliko neuspešnih veza, Danilo Ikodinović ponovo je zaljubljen. On je pre nekoliko meseci preko Tvitera upućivao ljubavne poruke Vidosavi Bročeti. A sada je osvanula i fotka na kojoj se njih dvoje strasno ljube. Zgodna crnka bila je čest gost u njegovoj kafani u Novom Sadu, gde su se i upoznali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track