BANE PATI ZA KAĆOM: I dalje je mnogo volim!

Težak raskid

BANE PATI ZA KAĆOM: I dalje je mnogo volim!

Stars -
Samo mogu da kažem da ja nju stvarno volim i tu nema dalje, rekao je Bane

Maneken Bane Janković pokušava da nastavi svoj život dalje nakon raskida četvorogodišnje veze sa Katarinom Živković. Iako je par puta u medijima rekao kako želi da se na njihovu priču stavi tačka, maneken ovaj put kaže da i dalje voli pevačicu, kao i da se teško miri sa raskidom.Bane Janković i Katarina Živković su svoju vezu započeli još u trećoj sezoni rijalitija Farma, nakon četiri godine odlučili su da stave tačku na svoju četvorogodišnju vezu, ali taj raskid je veoma teško podneo manken koji i dalje voli pevačicu i ne može tek tako da se pomiri sa činjenicom da nisu više zajedno.

"Šta znam, bolje sam. Treniram, vežbam i trudim se da ne razmišljam. Kada je reč o razlozima raskida, to pitajte Kaću. Ja bih da se na sve ovo stavi tačka, ali izgleda da ne vredi. Samo mogu da kažem da ja nju stvarno volim i tu nema dalje", rekao je Bane i dodao da ne veruje u to da bi Katarina ikada bila s nekim kao što je Ajkula.

"Ja u to uopšte ne verujem, niti mi to liči na Kaću. A ako je tako nešto i bilo, onda nek ide njoj na obraz", rekao je Bane koji dodaje da postoji mogućnost i pomirenja, ali kada se glave dovoljno ohlade: "Pa možda za jedno godinu, godinu i po dana, kada se ohlade glave i kada se neke stvari shvate, ko zna? Nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć", zaključio je maneken.

Kaća i Bane u vreme ljubavi, foto Damir Dervišagić
Kaća i Bane u vreme ljubavi, foto Damir Dervišagić

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track