BANE PROGOVORIO NAKON RASKIDA: Uvek ću biti tu za Kaću!
Foto: You Tube

Prvi put

BANE PROGOVORIO NAKON RASKIDA: Uvek ću biti tu za Kaću!

Stars -
Maneken se prvi put oglasio nakon raskida i očigledno je da mu nije lako, kao ni Katarini, koja je nedavno izjavila da je tužna zbog raskida

Maneken Baranislav Janković, nakon što je i zvanično potvrđeno da su on i pevačica Katarina Živković raskinuli, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, maneken se prvi put oglasio nakon raskida i očigledno je da mu nije lako, kao ni Katarini, koja je nedavno izjavila da je tužna zbog raskida.

"Zamolio bih sve prijatelje, fanove i novinare da nas puste da ovo sami rešimo. Ja ću uvek biti za nju tu, kao i ona za mene. Sve je prošlo, ali tri i po godine naše veze nećemo kaljati. Život ide dalje, neka prošlost govori o nama", napisao je Bane na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Kaća je sve zamolila da poštuju njenu privatnost i i da nema snage da komentariše.

"Oduvek sam isticala da poštujem svačiju intimu. Isto to očekujem i od vas, da ispoštujete našu želju da se zaštitimo koliko-toliko. Ne želim da se od svega ovoga pravi nešto od čega sam uvek bežala i što nama nikako ne priliči. Želim i da se ova priča završi što pre", napisala je zvezda Granda na svom profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track