Banjaluka: Lopov bombom razneo poštara

Brutalno

Banjaluka: Lopov bombom razneo poštara

Crna Hronika -
Prilikom eksplozije bombe razbojnik je i sam ranjen, a policija ga je pronašla stotinjak metara dalje od mesta tragedije kako u ruci drži bombu i kleči

BANJALUKA - Poštar Draško Vidović (43) iz Donjih Orlovaca kod Predora ubijen je bombom na lokalnom putu u Donjim Orlovcima.Tragedija se dogodila u trenutku kada je pred poštara koji je delio penzije, iz šume iskočio muškarac sa fantomkom na glavi i uz pretnju nožem, pokušao da od njega otme torbu s novcem. Međutim, Vidović se opirao nakon čega je razbojnik aktivirao bombu i usmrtio ga na licu mesta. Pljačkaš je potom uzeo novac i dao se u beg.Prilikom eksplozije bombe razbojnik je i sam ranjen, a policija ga je pronašla stotinjak metara dalje od mesta tragedije kako u ruci drži bombu i kleči.Prema nezvaničnim informacijama, napadač je hospitalizovan, a navodno je reč o Siniši Majkiću iz Donjih Garevaca kod Prijedora.

Pretpostavlja se da je 25. godišnji "bombaš" pokušao da od Vidovića (42) otme novac i da je gurajući se s njim aktivirao bombu.Ubica je pokupio novac, potom pokušao da se sakrije u obližnjem šumarku, ali je ubrzo lociran i uhapšen.

Povređnog ubicu policija je prevezla u prijedorsku bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track