Palmina odbornica stradala u RS: Majku troje dece greškom ubio na spavanju!

Nezapamćena tragedija: Biljana Paić (40) iz Vrbasa nastradala u Motelu „Apolon“ u RS

Palmina odbornica stradala u RS: Majku troje dece greškom ubio na spavanju!

Crna Hronika -
Mislio da puca u verenicu: Mladen Danilović iz lovačke puške pucao u funkcionerku iz Vrbasa jer je mislio da je to njegova devojka. Kad je shvatio šta je uradio, Danilović je okrenuo pušku ka sebi i ubio se. Iza Biljane Paić ostali su sin, dve ćerke i suprug

BANJALUKA - Nastradala ni kriva ni dužna!Biljana Paić (40), pomoćnik predsednika opštine Vrbas i funkcionerka stranke Jedinstvena Srbija, ubijena je na spavanju u motelu „Apolon“ u selu Prisoje u Republici Srpskoj! Nesrećna žena stradala je greškom, jer je Mladen Danilović (29) pomislio da je to njegova verenica, koju je nameravao da ubije. Kad je shvatio šta je uradio, Danilović je izvršio samoubistvo.Razvalio vrata nogomNezapamćen zločin dogodio se u noći između četvrtka i petka oko tri sata posle ponoći. Danilović je, tražeći devojku iz Kotor Varoši kojom je trebalo da se oženi, izbezumljen upao u sobu u kojoj je Biljana Paić spavala i ubio je hicem iz lovačke puške! Kako smo saznali, Danilovićeva verenica zaposlena je u hotelu „Apolon“ i gotovo svake večeri spavala je u sobi u kojoj je Paićeva ubijena.- Biljana Paić je sa još dva predstavnika opštine bila u službenoj poseti u okviru priprema za tradicionalnu manifestaciju Dani Vrbasa u Banjaluci. Danilović se, navodno oko ponoći, posvađao s verenicom, koja je zaposlena u „Apolonu“. Otišao je kući, ali se tri sata kasnije vratio naoružan - kaže izvor Kurira iz istrage.Pomahnitali mladić došao je s namerom da se obračuna s devojkom, sumnjajući da ga vara.- Ušao je u hotel tražeći verenicu. Pošto je nije pronašao, uputio se ka sobi u kojoj je znao da boravi. Nogom je razvalio vrata, a potom pucao u glavu Biljani Paić, koja je spavala. Kad je shvatio da u krevetu nije njegova verenica, izvesna Bojana, i da je ubio pogrešnu ženu, Danilović je na isti način presudio sebi - kaže naš sagovornik.Kolege potreseneDvojica Biljaninih kolega, koji su spavali zajedno u drugoj sobi, kažu da su začuli neobičan zvuk, koji ih je podsetio na pucanje balona.- Zaposleni su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali Paićevoj nije bilo spasa. Ona je podlegla povredama na licu mesta, isto kao i Danilović. Kolege ubijene žene su u šoku. Ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Velika tragedija - kaže izvor Kurira.Biljana Paić iza sebe je ostavila troje dece, od kojih najmlađe ima samo pet godina. Po profesiji je bila učiteljica. Bila je pomoćnica predsednika opštine Vrbas zadužena za prosvetu i predsednica Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Vrbasu. Na čelu Opštinskog odbora JS bila je od njegovog osnivanja.

Zločin u gluvo doba noći... Motel „Apolon“ u selu Prisoje
Zločin u gluvo doba noći... Motel „Apolon“ u selu Prisoje

Izgubio koleginicu... Dragan Marković Palma
Izgubio koleginicu... Dragan Marković Palma

Palma u šokuOVA VEST ME JE UBILA!Lider JS Dragan Marković kaže da je u šoku zbog ubistva stranačke koleginice.- Sreo sam se s Biljanom poslednji put na nekom glavnom odboru. Vest o njenom ubistvu me je ubila. Potpuno sam u šoku što je neka baraba ušla i slučajno pucala u nekoga, i to još u pogrešnu osobu - rekao je Marković za Kurir.Neverovatan splet okolnostiSLUČAJNO OSTALA DA PRESPAVA!Paićeva je na službeni put u RS krenula u utorak rano ujutru. Sa dvoje kolega bila je smeštena u Banjaluci, ali je u četvrtak posle podne otišla u opštinu Jezero, gde se sastala s načelnikom Duškom Šajinom, koji je i vlasnik motela „Apolon“. Kako prenose bosanski mediji, delegacija je večerala u restoranu u Jezeru, a Šajin im je predložio da prespavaju u sobama u „Apolonu“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track