BARABA: Pogledajte novi spot Bobana Rajovića!
Foto: Printscreen

Premijera

BARABA: Pogledajte novi spot Bobana Rajovića!

Stars -
Spot je sniman u Londonu a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa ''LV produkcije'' na čelu sa Lazarom Vukovićem a u spotu se pojavljuju i ''opasni momci'' sa londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca

Boban Rajović predstavio je svoj novi spot za pesmu "Baraba", koju je Rajović publici predstavio pre skoro godinu dana a čiji su autori Stefan Djurić Rasta i Slobodan Veljković Coby.

''Iskreno, već sam bio i odustao od ideje da snimam spot za pesmu "Baraba" jer trenutno radim na dve nove pesme i dva spota ali kad sam pročitao scenario jednostavno nisam mogao odoleti. Kompletna priča odvija se u Londonu a sve se u potpunosti uklapa u tematiku pesme tako da verujem da će se ljudima svideti'' kaže Rajović.

Spot je sniman u Londonu a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa ''LV produkcije'' na čelu sa Lazarom Vukovićem a u spotu se pojavljuju i ''opasni momci'' sa londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca.

Inače Rajović je u spotu predstavljen kao kriminalac, član balkanske auto mafije za kojim je raspisana medjunarodna poternica. On se u kasne noćne sate, dok njegova ''devojka'' spava iskrada iz kuće kako bi obezbedio tražene automobile za svoje ''klijente''. Na kraju mu britanska policija postavi zamku i on biva uhapšen.

Kako se Rajović snašao u ulozi ''Barabe'' pogledajte ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=38G0_UW0PrM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track