BAŠ GA HTELO: Francuz dobio 72 miliona evra na Evromilionima
Foto: Beta Ap

Srećne ruke

BAŠ GA HTELO: Francuz dobio 72 miliona evra na Evromilionima

Planeta -
.Evropska lutrija se organizuje u devet država - Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Luksemburgu, Belgiji, Švajcarskoj, Portugalu, Irskoj i Austriji

PARIZ - Jedan francuski igrač na sreću osvojio je 72 miliona evra na evropskoj lutriji "Evromilioni", saopštila je francuska organizacija za igre na sreću, a prenosi tamošnja štampa.

Francuz, čije ime nije saopšteno, osvojio je sinoć 72.149.579 evra.To je sedmi veliki dobitak u Francuskoj od formiranja te evropske lutrije u februaru 2004. godine, a drugi od početka godine.

Jedan Francuz i jedan Španac podelili su 17. januara sumu od 65.138.886 evra.Sinoćnji dobitnik ima rok od 60 dana da dođe do francuske organizacije za igre na sreću i uzme svoj dobitak.Evropska lutrija se organizuje u devet država - Španiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Luksemburgu, Belgiji, Švajcarskoj, Portugalu, Irskoj i Austriji.Od formiranja lutrije, Francuska je najviše puta osvajala dobitke (sa 85 dobinika), pa je ispred Španije sa 68 i Velike Britanije sa 66 dobitnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja