BAŠKARENJE: Aca Lukas za letovanje iskeširao 10.000 evra

Briga ga za optužbe da duguje pare

BAŠKARENJE: Aca Lukas za letovanje iskeširao 10.000 evra

Stars -
Popularni pevač sa suprugom Sonjom i decom Viktorijom i Sofijom boravi u apartmanu jednog od najluksuznijih hotela u Turskoj

Aca Lukas puni baterije za radno leto koje ga očekuje.Folker Aleksandar Vuksanović otputovao je sa suprugom Sonjom, njihovom ćerkom Viktorijom i njenim detetom iz prvog braka Sofijom Šašić na letovanje u Tursku. Pevač je rešio da napravi malu pauzu između brojnih nastupa, pa je za desetodnevni odmor u luksuznom letovalištu nadomak Antalije iskeširao više od 10.000 evra.Za dan 1.000 evraOn se ne obazire na optužbe bivših menadžera i prijatelja da im duguje ogromne svote novca, već na odmoru radi sve ono za šta tokom godine nema vremena. Tako najviše energije troši na ispunjavanje želja svojim damama, pa uživaju za sve pare. U prilog tome govori fotografija koju je Acina žena postavila na društvenim mrežama. Prvi dan odmora oni su iskoristili za upoznavanje hotelskog kompleksa, a trenutak kako se voze otvorenim prevozom namenjenim za razgledanje okoline ovekovečili su fotografijom.Lukas je sebi i svojim damama priuštio odmor za pamćenje u jednom od najluksuznijih hotela u Turskoj, u kojem za apartman treba izdvojiti dnevno i do 1.000 evra. S obzirom na to da će Lukas na moru biti deset dana, nije teško doći do računice koliko ga košta ovo baškarenje.Na odmoru bez dadiljeInače, hotel poseduje akva-park sa delfinima, sa kojima su se Vuksanovići odmah upoznali, a tome se najviše obradovala trogodišnja Viktorija. Tu je i spa-centar, 11 restorana, 10 teniskih terena, šoping-centri sa buticima najpoznatijih svetskih brendova. Oni uživaju u lepotama Turske, kupaju se, sunčaju, idu na masažu. Terasa njihovog apartmana gleda na more i bazen sa đakuzijem. Rešeni da na ovoj turističkoj destinaciji uživaju i ugađaju jedni drugima, Lukas i supruga su na odmor pošli bez dadilje kako bi se u potpunosti posvetili ćerkama.

HedonistiVOLE LUKSUZNE ODMORE!Lukas i Sonja opsednuti su putovanjima. Prošle godine pevač je sa suprugom i ćerkicom Viktorijom letovao na Tajlandu, gde je nakon uspešnih koncerata koje je imao u zimskom periodu uživao u zasluženom odmoru. Na njihovoj mapi omiljenih destinacija nalazi se i Grčka, kao i brojni evropski gradovi, koje obilaze tokom cele godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja