Optužuje

Bata Kankan: Svete nam se zbog Toleta!

Fudbal

Autor:

Butorović: Prvenstvo je neregularno, Vojvodini se svete možda i zbog toga što su Novosađani vikali da je Karadžić lopov

Bata Kankan, Tomislav Karadžić, Vojvodina, FS Srbije,

Batu polako izdaje strpljenje

Ogorčen!
Predsednik Vojvodine Ratko Butorović ističe da je fudbalskog prvenstvo u Srbiji neregularno, a sve potkrepljuje činjenicom da meč 1. kola Javor - Crvena zvezda još nije odigran, kao i sudijskim greškama koje su učinjene na račun njegovog kluba.

Prvi čovek Novosađana smatra da bi problem mogao da bude i u predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću, kome je publika u Novom Sadu, na meču reprezentacije Srbije protiv Velsa, pogrdno skandirala.

- Ne znam, možda nam se neko sveti zato što je novosadska publika podržala reprezentaciju, a skandirala „Tole, lopove“. Neka se Karadžić zapita ko mu i zbog čega viče. Zaista sam ogorčen i ne znam više šta da radim. Imali smo juče sastanak UO i procenili da nešto pod hitno treba da se preduzme, ali verujte da ne znam šta možemo da učinimo - kaže Butorović.

http://www.youtube.com/watch?v=t_RpPVzy58g

Poslednja u nizu nepravdi, kaže Bata Kankan, dogodila se na meču protiv OFK Beograda, kada je Novosađanima poništen regularan pogodak, a protivničkoj ekipi dosuđen nepostojeći penal, i to od strane sudije Danila Mihajlovića, čije su izuzeće zahtevali.

- Prvenstvo je neregularno od samog početka. Utakmica prvog kola Javor - Crvena zvezda je odložena, navodno zbog Guče, a taj duel do danas nije odigran. U međuvremenu je odigrano pet kola, a crveno-beli su doveli Mudrinskog, Milijaša, igra i Babalj, pa to je sad potpuno drugačiji tim - priča Butorović i nastavlja:

- Što se Vojvodine tiče, mi smo drastično oštećeni na mečevima protiv Javora i OFK Beograda. Tražilo smo izuzeće sudije Danila Mihajlovića, ali nam se nije izašlo u susret, dok se, recimo, Zvezdi i nekim drugim klubovima takve želje uslišavaju. Sve ovo više nema nikakvog smisla i to više nećemo da trpimo.

Dokle taj Mihajlović?

Butorović kaže da mu je nejasno zašto je arbitar Danilo Mihajlović delegiran za utakmicu protiv OFK Beograda kad je i ranije sudio na štetu Novosađana.

- Praksa u našem fudbalu je da se sudija posle lošeg suđenja kazni s nekoliko utakmica zabrane suđenja, a onda se ponovo vrati na listu i radi isto to, dok klub od toga nema ništa. Vojvodina nikad nije tražila izuzeće sudija, ali ono što nam radi Mihajlović je zaista mnogo. Shvatam da je normalno grešiti, ali nemoguće je da se to ponavlja  i uvek na našu štetu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (14)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • luka

  luka

  NE, to vam se vraca zato sto ste smenili trenera koji nije imao poraz!!!

  19 Odgovori 
 • mile

  mile

  ne znam sta ovaj prica? Tole je regularno izabran, liga je regularna, timovi i reprezentacija su cenjeni u svetu i imaju zapazene nastupe, ma k'o da smo u Svedskoj!!!!!

  17 Odgovori 
 • Franjo

  Franjo

  Buturoviću, pa možda bi trebalo da smeniš trenera! Ili napustiš klub !

  17 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mix

  mix

  Evo resenja: neka se donese propis da sudijska organizacija upitnikom pred pocetak sezone zatrazi od klubova koje sudije ne zele da im sude njihove meceve! Ukupno trojica bi mogli da budu izuzeti, i to jedan na listu A (pod obavezno) i dvojica na listi B, tj. alternativno, tj. pozeljno! Taj upitnik bi bio potpuno tajni dokument za sudijsku organ ... više izaciju i sluzio bi za resavanje ovog problema. Sudijska organizacija bi morala ispostovati liste A a liste be ne, ali ne i ignorisati ih vec gde je god moguce postupiti po zelji klubova!Prvenstvo bi imali klubovi gosti! Ovo je resenje koje nalazim najboljim i bolje naci necete nikad! Oni koji se usude da ga primene bez moje saglasnosti, imace problem!!! Ahaha!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Tajkuni su milionima nezaposlenih izvršili genocid nad nadama, idealima, dostojanstvom Srđan Dragojević, reditelj i poslanik SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!