BEBA IGRA, ZVEČKA ĆUTI: Nova laž protiv Kurira iz kuhinje Vladimira Popovića!
Foto: Printskrin B 92

Najnovija izmišljotina

BEBA IGRA, ZVEČKA ĆUTI: Nova laž protiv Kurira iz kuhinje Vladimira Popovića!

Politika -
Nastavljajući svoj plan o urušavanju Kurira gomilom laži, za sutra su spremili novu konstrukciju - da Kurir ne plaća porez! Emisija Teška reč, Dragana J. Vučićevića otkazana je večeras, jer Beba gostuje u Utisku nedelje

Zvečka i dalje radi kako se Beba igra. Kad Beba priča, zvečka ćuti! Beba večeras drži monolog na Utisku nedelje, ali zvečka ćuti kad Beba priča. Emisija Teška reč, Dragana J. Vučićevića otkazana je večeras, jer svi moraju da gledaju Bebu u Utisku nedelje. A zvečka će ćutke sve to preneti u svom Informeru.Bebina zvečka Dragan J. Vučićević, inače, i dalje igra po nalogu svog gazde! Nastavljajući svoj plan o urušavanju Kurira gomilom laži, za sutra su spremili novu izmišljenu konstrukciju - da Kurir ne plaća porez! Vučićević, upravo majstor za izbegavanje poreza, optužio je Kurir da ne plaća porez!Tekstovi koje je Kurir objavio o mahinacijama Miroslava Miškovića i Dragana Đilasa nikada nisu bile u Informeru! Da li se iko pitao zašto nikada u Informeru nije ništa loše pročitao o Miškoviću i o Draganu Đilasu. Zato što su Đilas i Mišković bili gazde Presa, odnosno gazde Vučićeviću koji nikada ništa loše o njima nije objavio u ovom listu!Podsetimo, pre nekoliko dana, pisali smo o planu moćnika u četiri tačke da sruše Kurir jer smo odbili da učestvujemo u Bebinim monstruoznim planovima. Plan podrazumeva: 1. pretnje, 2. diskreditaciju, 3. etiketiranje nazivom „medijska mafija" i 4. pakovanje lažnih afera i sudskih procesa! Jasno je da je tragikomični dvojac Beba - Zvečka raskrinkan do srži. Oni nemaju vremena da čekaju, makar nekoliko dana, da se sve zaboravi. Oni moraju da igraju na poslednju kartu. Još samo su im ostale gole laži. Samo su zaboravili da su raskrinkani...Popović je rešen da uništi Kurir jer ne želimo da radimo po njegovom diktatu za koji smatramo da je protiv interesa naroda Srbije.

Podsetimo, Bebina zvečka u Informeru je objavila gnusnu budalaštinu da je vlasnik Kurira Aleksandar Rodić ugovorio sa tajkunom Miroslavom Miškovićem rušenje predsednika Vlade Aleksandra Vučića! Zvečka nastavlja medijski linč po Bebinom nalogu. Za sutra je spremljena konstrukcija da Kurir ne plaća porez.Podsetimo, Dragan J. Vučićević cenzurisao je izjavu vlasnika Kurira Aleksandra Rodića u prošlom tekstu koji je objavljen u subotu. Zbog toga objavljujemo novu izjavu Aleksandra Rodića na pitanja koja su danas stigla iz Informera!"Poštovana, Vaše tvrdnje su potpuno lažne. Kurir info doo nema poreskog duga i svi se dugovi redovno izmiruju. Iznošenjem ovakvih laži koje radite po nalogu Bebe Popovića i Dragana Vučićevića imaju za cilj da ta organizovana grupa koja ima uporište u korumpiranim i kriminalizovanim delovima državne uprave fabrikovanjem lažnih afera diskreditujete Kurir kao najtiražniju novinu u Srbiji i jednu od retkih koja neće da prihvati da radi po njihovom diktatu protiv interesa naroda Srbije. Vaš navodni vlasnik i glavni urednik Dragan Vučićevic je inače ekspert u ostavljanju dugova posto je u Press novini u kojoj je bio suvlasnik sa Miškovićem ostavio dug od 9 miliona evra, prevario sve, ugasio novinu i otvorio novu Informer sa parama koje je uzeo iz Pressa.Molim Vas da moj odgovor objavite u celosti bez skraćivanja i izmena, navodi se u izjavi Aleksandra Rodića.

Redakcija Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track