Beba Popović: Trgovac Đilas je uništio DS!

Nagrdio i vođu demorkata

Beba Popović: Trgovac Đilas je uništio DS!

Politika -
Nekadašnji šef Biroa za informisanje tvrdi da je lideru demokrata osnovno zanimanje trgovina, da je upropastio DS, ali i da je logičan izbor posle katastrofalnog Tadića

BEOGRAD - Objasnio.Vladimir Beba Popović, bivši šef Biroa za informisanje u vladi Zorana Đinđića, kaže da je Demokratska stranka, 10 godina od ubistva Đinđića, u potpunom rasulu - da se ne zna ko je predsednik stranke, ko su članovi, a ko potpredsednici. Popović je podsetio da su demokrate izgubile izbore, da je izbore izgubio i njihov predsednik, da se stranka, čiji je lider običan trgovac, raspala na nekoliko frakcija.U intervjuu za podgoričku televiziju TV Atlas, na pitanje novinara čime se bavi Dragan Đilas, Popović je rekao: - Kao i uvek, trgovinom. On je trgovac. Bavi se trgovinom, preprodajom vremena, sekundi sportskog programa i, pored toga, trenutno je na funkciji v. d. predsednika stranke. Kao što je bio kad je došao kod Tadića šef kancelarije za nešto - odnosno, za finansiranje stranke i pronalaženje para ze finansiranje stranke - rekao je Popović i dodao: - Pa onda je nešto kasnije bio ministar nekog izmišljenog ministarstva, ne mogu da setim kako se to zvalo, sad trenutno je na funkciji predsednika stranke, pre svega zahvaljujući tome što je na čelu pre toga bila najkatastrofalnija ličnost koja je mogla da bude na čelu DS.Kako je rekao, to nije njegova ocena, to govore članovi DS, Đilasovi najbliži saradnici.- Đilasovi najbliži saradnici pričaju da je on stranku uništio, upropastio. Njima je bitno da se pojave tu (na grobu Zorana Đinđića), da se vežu za ime Zorana Đinđića - naveo je Popović.Đilasov portparol nije odgovorio na pitanja koje smo mu poslali povodom Popovićevih izjava.

Sekretarica molila da ućutkaju Kurir- Tako je i Đinđićeva sekretarica (Biljana Stankov, prim. aut.)... Važno da se pojavi da joj muža ne oteraju s posla, gde sedi 12 godina i ima 10.000 evra platu, u Agenciji za kontrolu leta. (Nikola Stankov prim. aut.) I pre tri, četiri meseca počeli su mediji da ga razvlače, pa je onda trčala i molila da Kurir prestane da ga napada... Sad je ovo zgodna prilika da se tu pojavi, da priča kako je Zoran bio divan i da ako sad slučajno njenog muža hoće da smene - ne smenjuju tamo nekog ko sprovodi teror nego to je osveta za ubistvo Zorana Đinđića... - ispričao je Popović u dahu.

http://www.youtube.com/watch?v=mzgj9Jd3rns

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track